Bröllopsfotopaket

Day ’n’ Night

Vi följer med er hela dagen från morgon till natt!
~ 12+ timmar fotograferingstid
~ Minst 600 högupplösta digitala bilder
~ 30×30 cm fotoalbum med 60 sidor, värde 9000 kr

26.900 kr

All Day Long

Från förberedelser till en bit in på bröllopsmiddagen!
~ 9 timmar fotograferingstid
~ Minst 450 högupplösta digitala bilder
~ 30×30 cm fotoalbum med 40 sidor, värde 6000 kr

21.900 Kr

Half ’n’ Half

Förberedelser, porträtt, vigsel, gratulationer och festmingel.
~ 6 timmar fotograferingstid
~ Minst 300 högupplösta digitala bilder
~ Canvastavla 50×70 cm, värde 2400 kr

16.900 kr

First Quarter

Lagom för porträtt, vigsel och gratulationer.
~ 3 timmar fotograferingstid
~ Minst 150 högupplösta digitala bilder
~ Mobilapp med era bästa bröllopsbilder

11.900 kr

FAQ

Fotograferar ni bröllop endast i Västerås?

Visst är det så att de flesta bröllop vi fotograferar sker i Västerås och Västmanland, med omnejd. Men vi är tillgängliga som bröllopsfotografer i hela Sverige (och utomlands).

Hur länge har ni fotograferat bröllop?

Våra första bröllop fotograferade vi 2009 och vi har fotograferat bröllop kontinuerligt sedan dess.

Hur vet vi att ni är rätt bröllopsfotograf för oss?

Först och främst ska ni tycka om vår bildstil, så titta igenom vår portfolio med bröllopsbilder först, sedan om ni fortfarande känner er osäkra träffar vi er gärna för ett förutsättningslöst bröllopsmöte på ett café eller digitalt online. Efter mötet blir det lättare för er att bestämma om vi är rätt bröllopsfotograf för er.

Vad händer om ni blir sjuka?

Risken att vi båda skulle bli sjuka samtidigt och ni skulle stå helt utan fotograf är ju minimal. Men om det ändå skulle hända så ordnar vi en ersättare, vi har tillgång till ett stort nätverk av yrkesverksamma bröllopsfotografer.

Vad händer om vi måste byta bröllopsdatum?

Det är inga problem, när ni bokat oss har ni fria ombokningar, förutsatt att vi är tillgängliga det nya bröllopsdatumet.
OBS! Om ni bokat oss 3 - 5 timmar så kan ombokning ske tidigast 6 månader innan det nya datumet. Om ni bokat oss färre än 3 timmar så kan ni tidigast boka om 3 månader innan det nya datumet.

Vi vill göra en preliminärbokning, går det?

Tyvärr inte, bokningen blir gällande när bokningsavgiften betald OCH avtalet är signerat. Genom åren har vi provat olika varianter men kommit fram till att detta är bäst för alla inblandade parter.

När behöver vi boka er?

Bokningen bör ske så snart som möjligt, detta pga att lördagar under högsäsongen maj – augusti ofta bokas långt i förväg, ibland över ett år i förväg! Ni reserverar ert datum genom att betala en bokningsavgift motsvarande 25% av bröllopspaketpriset, denna avgift betalas ej tillbaka vid avbokning (oavsett anledning) - dock ingår fria ombokningar med förutsättning att vi är tillgängliga det nya datumet.
OBS! Vårt minsta bröllopspaket "First Quarter" går tidigast att boka 6 månader innan det tänkta bröllopsdatumet.

Hur bokar vi er?

När ni kontaktat oss och vi bekräftat att vi är tillgängliga på ert bröllopsdatum, så får ni ett fotoavtal och så snart det är signerat samt bokningsavgiften är betald är ert bröllopsdatum bokat.

När ska vi betala?

Vid bokning av en bröllopsfotografering betalar ni en bokningsavgift, vilket garanterar att datumet är ert. Denna summa återbetalas ej vid avbokning. Resten av kostnaden betalas senast 14 dagar innan bröllopet.

När får vi våra bröllopsbilder?

Vi levererar bilderna 4-6 veckor efter fotograferingen men under högsäsongen maj t.o.m september kan leveranstiden vara något längre (upp till 10 veckor), detta gäller även beställda bröllopsalbum och förstoringar. Leveranstiden kan tyckas vara i längsta laget men tänk då på att vi är mycket noga med efterarbetet och justerar alla bilderna enskilt för att kunna leverera allt i toppkvalitet.


Redo att börja?