Hej, det är jag som är Cina...

Som fotograf älskar jag att ta bilder som berör. Fotograferar det mesta som bröllopsfoto, barnfoto, nyföddfoto, babyfoto, familjefoto och gravidfoto, älskar nya idéer och utmaningar! Är god och glad med glimten i ögat och har en kreativ själ…

Fotografering har alltid varit ett av mina största intressen, det väcktes till liv vid 17 års ålder när jag började jobba på lokal-tv i Västerås. Sedan dess har jag gått en rad fotoutbildningar och har jobbat som frilansfotograf och anställd porträttfotograf på olika fotoföretag och fotoateljéer sedan 2001.

Fotograf Västerås - Cina B Ewnert

...och det är jag som är Jon.

Jag har bla fotograferat danssport sedan 2003, både i Västerås, Sverige och utomlands. Har arbetat som anställd porträttfotograf i en fotoateljé och fotostudio över tre år. Fotograferar sedan 2009 det mesta inom porträttfoto med största fokus på bröllopsfoto och familjefoto samt personalbilder åt företag och organisationer.

Är som yrkesverksam frilansande fotograf medlem i SFF - Svenska Fotografers Förbund, vilket borgar för en hög kvalitativ nivå, från själva fotograferandet till efterbearbetning och företagande.

Fotograf i Västerås

Kärlek vi fått...

Kärlek vi fått...

“Hade det funnits mer stjärnor så hade de fått det! Cina & Jon har fått fota allt ifrån vårt bröllop till min graviditet och de första bilderna på vår dotter. Vi är galet nöjda och vi kommer att fortsätta gå till dem varje gång vi är sugna på nya bilder.”